Termékek Menü

VIXI Univerzális törlőkendő

Kattints rá a felnagyításhoz
Ár:
1.750.-Ft

► Egyetlen törléssel fényes, foltmentes felületet biztosít csíkok nélkül 
► Súlyának hétszeresét képes magába szívni
► Élvezd Te is a vegyszermentes takarítás előnyeit!

A bakteriológiai vizsgálat eredménye alapján a baktériumok 99,9%-át eltávolítja, csak tiszta víz segítségével!


 
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIXI
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

VIXI Univerzális törlőkendő

Előfordult már veled, hogy valamilyen folyadék váratlanul kiborult az asztalra vagy a földre, és Te azt sem tudtad, mihez kapjál? Amikor pedig a kezedbe akadt egy feltörlő rongy, akkor az nem akarta beszívni a folyadékot?

Használd a VIXI Univerzális törlőkendőt, és soha többet nem lesznek hasonló problémáid!

 

A VIXI Univerzális törlőkendő felhasználási módjai: 

Ezt a törlőkendőt szárazon és nedvesen is használhatod.

A VIXI Univerzális törlőkendő szárazon történő felhasználása során a kiömlött folyadékot nyomtalanul eltüntethetjük. Tökéletesen szívja magába az asztalról, a munkalapról, a terítőről vagy épp a szőnyegről a kiömlött folyadékot, hiszen súlyának a hétszeresét is képes magába szívni!

A VIXI Univerzális törlőkendő nedvesen történő használatával vegyszermentesen vagyunk képesek tisztán tartani a radiátort, az autót, a motort, a redőnyt, a parkettát, a laminált lapot, a reluxát, az ablakot, az ajtót, valamint bútorokat is.

Figyelem!

Próbáld ki a VIXI Univerzális törlőkendőt autómosás során, és magad is megtapasztalod, hogy minimális mennyiségű vizet igényel csupán.

 

Szinte hihetetlen, de mégis igaz, hogy a VIXI Univerzális törlőkendő képes arra, hogy
egyetlen egy törléssel fényes, szöszmentes, foltmentes és egyben száraz felületet biztosítson.

 

Miért érdemes a VIXI Univerzális törlőkendő használatára rászoknod:

 • Hypoallergén jellemzőjének köszönhetően mind az asztmások, mind az allergiások előszeretettel alkalmazhatják.
 • Normális használat mellett akár két évig, több mint 400-500 takarítás erejéig alkalmazhatod a VIXI Univerzális törlőkendő kedvező hatásait. Ez idő alatt nem szakad, nem bolyhosodik, nem szöszölődik és szinte alig kopik.
 • A 100%-ban pamutból készült termékekhez képest harmadannyi idő alatt képes megszáradni.
 • Megdöbbentő az a fajta nedvszívó képesség amivel a VIXI Univerzális törlőkendő rendelkezik. Saját testsúlyának a hétszeresét képes porból és nedvességből magába szívni. A benne lévő mikroszálaknak köszönhetően képes a szennyeződést magába zárni, így nem keni szét a piszkot.
 • Készülj fel rá, hogy mostantól vegyszerek nélkül takaríthatsz, amennyiben el kezded használni a VIXI Univerzális törlőkendőt. Így képes leszel ugyanolyan vagy még jobb hatást elérni takarítás során. Ezzel a módszerrel nem csak a költségvetésedet kímélheted, de még a környezetet is. Nem termelsz felesleges hulladékot, nem szennyezed sem a levegőt, sem a vizet.

 

Vegyszermentes takarítás? Létezhet ilyen?
A VIXI Univerzális törlőkendő segít abban, hogy az álomból valóság legyen!


A VIXI Univerzális törlőkendő mérete: 40 x 40 cm

A laboratóriumi vizsgálat jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető.

 

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hogyan használd?

A VIXI Univerzális törlőkendő használatának általános szabályai:

      

 • Az első és legfontosabb szabály, hogy nem szabad együtt mosni egyéb textíliákkal, mert az ultramikroszálak összegyűjtik az egyéb anyagokból (pl.pamut) a szöszöket, így csökken a hatásfokuk.
 • Ezek a textíliák mosógépben is nyugodtan moshatóak, ha már nagyon bekoszolódtak, viszont maximum 60 Celsius fokon érdemes őket kimosni. Sőt akár már 30-40 fokon is kitisztíthatjuk.  Ezzel pedig energiát és vizet is spórolhatunk.
 • Mosásukhoz szppant vagy mosószert használjunk, azonban vigyáznunk kell  a 2 az 1-ben mosószerekkel, ugyanis ezek képesek összetapasztani a mikroszálakat, amik ezáltal elveszítik a jótékony tulajdonságát. Öblíteni csakis tiszta vízzel szabad a VIXI Univerzális törlőkendőt!
 • A vizes VIXI Univerzális törlőkendő kevésbé hatékony, ezért használat előtt minden esetben célszerű kicsavarni, hogy minél több szennyeződést képes legyen magába szívni.
 • Amikor először érsz hozzá mikroszálas textíliához, akkor furcsa lehet az a fajta őszibarackhéj érzet, ami ezeknek az anyagoknak a sajátossága. De, ez természetes.
 • Nem szabad túlságosan erősen a megtisztítandó felülethez nyomni, mert úgy elveszíti a hatékonyságát. 
 • A mikroszálas termékkel együttesen tilos vegyszereket vagy tisztítószereket használnunk, mert a mikroszálak hatékonyságát tönkreteszik
 • Kiváló száradási képességeik vannak, viszont a túl nagy hő károsíthatja, ezért ne tegyük  radiátorra vagy hősugárzó elé. Emellett a forró edényeket sem szabad általuk megfogni. Ne érje közvetlenül hőhatás!
 • Az első használatok után türelemmel kell lennünk, mert a maximális hatásfokát, akkor éri el a VIXI  Univerzális törlőkendő, ha már az összes vegyszer maradványt képes volt eltávolítani az adott felületről.

 

Figyelem!

Az első használat előtt célszerű langyos, mosószeres vagy mosószappanos vízben átnyomkodni, hogy a felesleges színező anyagot eltávolítsuk. Egyébként 4-5 sűrű vízes alkalmazás után magától megszűnik a VIXI Univerzális törlőkendő színének az eresztése.

Hírlevél
 
 
 
 
Kozmetikumok krónikája
A víz üzenetei