Termékek Menü

VIXI Portörlő kendő

Kattints rá a felnagyításhoz
Ár:
1.650.-Ft

► Egyetlen törléssel fényes, foltmentes felületet biztosít csíkok nélkül 
► Súlyának hétszeresét képes magába szívni
► Élvezd Te is a vegyszermentes takarítás előnyeit!


 


Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIXI
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

VIXI Portörlő kendő

Te is utálod a portörlést? Úgy érzed, hogy ez az egyik legunalmasabb sziszifuszi munka, és szinte soha nincs vége?

Ha kipróbálod a VIXI Portörlő kendőjét, akkor hagyományos portörlő rongyot egészen biztosan nem fogsz használni ezentúl. Garantálhatom, hogy számodra is gyerekjáték lesz ezután a portörlés, hiszen ezentúl sokkal nagyobb örömmel fogod végezni ezt a házimunkát. Nemcsak azt fogod megtapasztalni, hogy mennyivel könnyebbé válik a portörlés, de sokkal ritkábban is lesz rá szükség!


A VIXI Portörlő kendő felhasználása: 

Festmények, lámpa búrák, különféle dísztárgyak, bútorok, a televízió képernyőjének, a számítógép monitorának és billentyűzetének, valamint a virágok leveleinek a letörlésének a legjobb eszköze. Nélkülözhetetlen kelléke a tökéletes és alapos takarításnak.

A mikroszálas VIXI Portörlő kendő képes arra, hogy használat során magához vonzza a porszemeket és - kialakításának hála - képes a szálai között tartani őket, így nem kell a portörlés során a levegőbe kerülő por miatt aggódnunk.

A VIXI Portörlő kendő alkalmazása során könnyedén elkerülhetjük a folytonos portörölgetést. Azok a felületek, ahol használtuk, több napon keresztül pormentesek maradnak. Próbáld ki a tévé vagy monitor képernyőjén, és meg fogsz lepődni, milyen sokáig pormentes marad!

A VIXI Portörlő kendő puhaságának köszönhetően nem karcolja a felületeket. Emiatt autók műszerfalát, valamint motorokat is könnyedén portalaníthatunk általa.

 

Szinte hihetetlen, de mégis igaz, hogy a VIXI Portörlő kendő képes arra, hogy
egyetlen egy törléssel fényes, szöszmentes, foltmentes felületet biztosítson.

 

Miért érdemes a VIXI Portörlő kendő használatára rászoknod:

 • Nedvszívó képességének hála a VIXI Portörlő kendő a súlyának a hétszeresét is képes porból, koszból vagy éppen folyadékból felvenni. Mikroszál összetevőjének köszönhetően képes magába fogadni a szennyeződéseket, így nem keni szét a koszt a használata során.
 • A VIXI Portörlő kendő használata során fontos szempont, hogy ezt a folyamatot vegyszermentesen vidd végbe! Csak így leszel képes ugyanazt vagy még jobb hatást elérni, mint a hagyományos takarító eszközökkel. Ezzel a módszerrel nem csak a pénztárcádat tudod megkímélni, hanem a környezetedet is. Nem termelsz felesleges szemetet, nem szennyezed a levegőt vagy a vizet.
 • Mint minden mikroszálakból készült termék, ez is rendkívül gyorsan megszárad. A 100%-os pamut kendőkhöz képest harmadannyi idő alatt képes megszáradni.
 • Hosszú ideig történő használata során sem szöszölődnek, bolyhosodnak, kopnak vagy éppen szakadnak.
 • A VIXI Portörlő kendő hypoallergén temék, ezért asztmások, és allergiások is bátran használhatják.Rendszeres és átlagos használat mellett 400-500 mosásig bátran alkalmazható bel- és kültéren egyaránt, akár két éven keresztül.. 

 

Vegyszermentes takarítás? Létezhet ilyen?
A VIXI Portörlő kendő segít abban, hogy az álomból valóság legyen!


A VIXI Portörlő kendő mérete: 28 x 38 cm

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hogyan használd?

A VIXI Portörlő kendő használatának általános szabályai:

 • Nem szabad túlságosan erősen a tisztítandó felülethez nyomni, mert akkor a mikroszálak nem tudják elég hatékonyan kifejteni a hatásukat.
 • Az első használat után fontos a türelem! Idő kell ugyanis ahhoz, hogy a törlő eltávolítsa a vegyszermaradványokat és az optimális hatékonysággal tudjon működni.
 • A mikroszálas VIXI Portörlő kendő sajátossága az, hogy érintésekor „őszibarackhéj érzeted” támadhat. Ez a mikroszálas kendők sajátossága.
 • Amikor ezekkel a textíliákkal takarítunk, akkor semmiképpen se használjunk vegyszereket vagy tisztítószereket, mert azok tönkreteszik a mikroszálakat.
 • Ezt a terméket nyugodtan lehet mosógépben is mosni abban az esetben, ha már túlságosan koszossá váltak. Ilyenkor csak arra kell ügyelni, hogy maximum 60 Celsius fokon történjen a mosás, de a 30-40 fok az ideális. Sőt ilyenkor még energiát is megtakaríthatsz miközben tökéletesen tisztává varázsolod ezt a terméket. 
 • Ne használjunk a VIXI Portörlő kendő mosása során öblítőt vagy fertőtlenítőt. Ide értendő a 2 az 1-ben mosóporok is, amikben van öblítő. Ezek a vegyületek könnyedén összetapaszthatják a szálakat és ezáltal a termék elveszíti hatékonyságát. Mivel az öblítő tönkre teszi a mikroszálakat, ezért csak tiszta vízzel tisztítsuk meg.
 • Ne érje közvetlen hő! Se radiátor, se hősugárzó, valamint a forró edényeket se ezekkel a kendőkkel fogd meg. A mikroszálak gyorsan száradnak, ne tedd radiátorra a VIXI Portőrlő kendőt!
 • A vizet használat előtt csavarjuk ki belőle, mert száraz állapotban nagyobb mennyiségű szennyeződést képes megtartani és felvenni.

 

Figyelem!

Az első használat előtt célszerű langyos, mosószeres vagy mosószappanos vízben átnyomkodni, hogy a felesleges színező anyagot eltávolítsuk. Egyébként 4-5 sűrű vízes alkalmazás után magától megszűnik a VIXI Portörlő törlőkendő színének az eresztése.

Hírlevél
 
 
 
 
Kozmetikumok krónikája
A víz üzenetei