Termékek Menü

VIXI Optikai törlőkendő

Kattints rá a felnagyításhoz
Ár:
800.-Ft

► Egyetlen törléssel por-, pára- és zsírmentes felületet biztosít csíkok nélkül 
► 400-500 mosásig használható
► Használd mindenféle lencse gyors, vegyszermentes tisztításához!


 
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIXI
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

VIXI Optikai törlőkendő

Szeretnéd, ha a szemüveged többé nem párásodna be, ha a hidegből egy meleg szobába lépsz? 

Akkor használd Te is a VIXI Optikai kendőt!

 

A VIXI Optikai törlőkendő felhasználási területei: 

Szemüveg, mobiltelefon, projektor, látcső, mikroszkóp, fényképezőgép lencséinek a törléséhez kiváló segítség lesz számodra.

Használd a lencsék vegyszermentesen, száraz tisztításához!

A VIXI Optikai törlőkendő használata során azt fogod tapasztalni, hogy a megtisztított felület por-, pára- és zsírmentessé válik. Ez a hatás mindenféle és -fajta lencsére vonatkozik.

A VIXI Optikai törlőkendő szilikon pöttyös oldala segít téged a biztos fogásban, mert megakadályozza azt, hogy csúszkáljon a törlő a kezedben. Tehát ezzel az oldalával érintkezik a kezünk. A másik oldalával pedig az áttörölni kívánt felületet tisztítsuk meg.

 

Szinte hihetetlen, de mégis igaz, hogy a VIXI Optikai törlőkendő képes arra, hogy
egyetlen egy törléssel tiszta, por-, pára- és zsírmentes felületet biztosítson.

 

Miért érdemes a Vixi Optikai törlőkendő használatára rászoknod:

 • A VIXI Optikai kendő használatakor vegyszermentesen tudjuk megtisztítani a kívánt felületet. Így leszünk képesek ugyanolyan vagy még jobb eredményt elérni, mint a hagyományos vegyszeres módszerrel. Ráadásul a környezetünket és a pénztárcánkat is képesek vagyunk így megvédeni. Használat során nem szennyezzük a levegőt, a vizet, valamint a szeméthegyeket sem gyarapítjuk..
 • Az általános használata során akár két évig, 400-500 mosásig használhatjuk akár beltérről, akár kültérrel legyen szó. Ez idő alatt nem bolyhosodik, nem szöszölődik, nem szakad és nagyon minimális mértékben kopik csak.
 • A felhasznált anyagoknak köszönhetően hypoallergén termékről beszélhetünk, ami az asztmások és allergiások számára kifejezetten előnyös.
 • Szédületes az a képesség, amivel az optikai törlőkendő rendelkezik. Súlyának 7-szeresét képes koszból vagy folyadékból felszívni. Emellett pedig a benne található mikroszálak által képes a szennyeződéseket magába zárni, így nem keni szét a piszkot a használat során. 
 • A mikroszálas termékek harmadannyi idő alatt képesek teljes mértékben megszáradni, mint a 100% pamut termékek.

 

Vegyszermentes tisztítás? Létezhet ilyen?
A VIXI Optikai kendő segít abban, hogy az álomból valóság legyen!


A VIXI Optikai törlőkendő mérete: 15 x 18 cm

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hogyan használd?

A VIXI Optikai törlőkendő használatának általános szabályai:

 • A mikroszálas termékeknél nem használhatunk semmilyen tisztítószert vagy vegyszert, mert az tönkreteszi a mikroszálakat.
 • A felületét nem érheti semmilyen öblítő vagy fehérítőszer, sőt még 2 az 1-ben mosószer sem, ami öblítőt tartalmaz. Ezek az anyagok könnyedén összetapaszthatják a mikroszálakat, ezzel pedig a legfontosabb tulajdonságát veszítené el a termék. Csak tiszta vízzel szabad öblíteni.
 • Az első használatok során legyünk türelmesek, mert a textíliának először el kell távolítani a vegyszermaradványokat, hogy a legmegfelelőbb hatást el tudja érni.
 • Közvetlen hőhatásnak tilos kitenni! Bár gyorsan képes megszáradni mégsem szabad radiátor vagy éppen hősugárzó hatásának kitenni. 
 • A vizes VIXI Optikai kendő kevésbé képes a szennyeződéseket magába szívni, ezért használat előtt csavarjuk ki.
 • A VIXI Optikai törlőkendő mosógépben mosható, ha nagyon bekoszolódik. Maximum 60 Celsius fokon lehet kimosni, de akár már 30-40 fokon is tökéletesen tisztává varázsolható. Ez utóbbival pedig vizet és energiát is megtakaríthatunk.
 • Nem szabad túlságosan erősen hozzányomni a tisztítandó felülethez, mivel akkor nem működik optimálisan.
 • A tapintáskor érzékelhető "őszibarackhéjszerű felület" egy sajátossága a mikroszálas anyagoknak.

 

Figyelem!

Az első használat előtt célszerű langyos, mosószeres vagy mosószappanos vízben átnyomkodni, hogy a felesleges színező anyagot eltávolítsuk. Egyébként 4-5 sűrű vízes alkalmazás után magától megszűnik a VIXI Optikai törlőkendő színének az eresztése.

Hírlevél
 
 
 
 
Kozmetikumok krónikája
A víz üzenetei