Termékek Menü

VIXI Konyhai törlőkendő

Kattints rá a felnagyításhoz
Ár:
1.450.-Ft

A konyhai törlőkendő felváltja a konyhai papírtörlő használatát. 

Használható kezünk törlése főzés közben, kiborult ételek, edények, tojás stb. törlése 

VIGYÁZZUNK KÖRNYEZETÜNKRE!


 

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIXI
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

VIXI Konyhai törlőkendő

Ez a törlőkendő képes arra, hogy a súlyának a hétszeresét magába szívja, így akár 3 hagyományos törlőkendőt is lecserélhetünk vele!

Meleg színével, kellemes lágy tapintásával hamar a konyhában tevékenykedők kedvencévé válhat.

 

Szinte hihetetlen, de mégis igaz, hogy a VIXI törlőkendő képes arra, hogy
egyetlen egy törléssel fényes, szöszmentes, foltmentes és száraz felületet biztosítson.

 

Miért érdemes a Vixi törlőkendőt használnod:

 • A VIXI törlőkendő nedvszívó képessége döbbenetes hatással bír, ugyanis képes arra, hogy a súlyának a hétszeresét felszívja. Felejtsd el azokat a kellemetlen pillanatokat, amikor a koszt szétkented a felületen, mivel a VIXI törlőkendő mikroszálai képesek a szennyeződéseket elnyelni.
 • A 100%-os pamuttermékeknél lényegesen jobb száradási idővel rendelkezik mikroszálainak köszönhetően. Akár harmadannyi idő elég a száradásához.
 • Használatával vegyszer nélkül érhetsz el ugyanolyan vagy még jobb hatást, mint a hagyományos módszerek által. Ezzel a takarítási móddal nem szennyezed a levegőt, a vizet, és még a szeméthegyeket sem növeled. Ráadásul még  a pénztárcádat is kíméled.
 • Mivel a VIXI törlőkendő egy hypoallergén termék, ezért allergiások, asztmások számára kiváló választás.
 • Akár 2 évig is kitart normál használat mellett, akár kül- és beltéren, autóban egyaránt. Ez 400-500 mosást is jelenthet. A Vixi mikroszálas törlőkendő nem szakad, nem szöszölődik, nem bolyhosodik, és szinte alig kopik.

 

Vegyszermentes takarítás? Létezhet ilyen?
A VIXI törlőkendő segít abban, hogy az álomból valóság legyen!


Méret: 30 x 30 cm

 

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hogyan használd?

A Vixi törlőkendő használatának általános szabályai:

 • VIXI törlőkendő „őszibarackhéj tapintását” a mikroszálak adják. Ez nem hiba, mert minden hasonló kendő ilyen érzetet nyújt.
 • Amennyiben mikroszálas termékkel takarítunk, akkor TILOS vegyszert vagy takarítószereket alkalmaznunk, hiszen az a mikroszálakat tönkreteszi.
 • VIXI törlőkendőt - amennyiben nagyon erősen koszolódott -, akkor 60 Celsius fokon is moshatod, de akár 30-40 fokos gyors mosást is választhatsz, hiszen ezen a hőfokon is képes a mosógép teljesen tisztára varázsolni ezt a fajta törlőkendőt. Egyéb esetekben elég egy gyors kézi mosás mosószappannal vagy folyékony mosószerrel.
 • VIXI törlőkendő felületét NEM ÉRHETI öblítő vagy fehérítő, mivel ezek a vegyületek képesek összetapasztani a mikroszálakat, így elveszíti az előnyös tulajdonságát. A 2 az 1-ben mosószer használata - ami alapból tartalmaz öblítőt - sem ajánlott. Csak tiszta vízzel öblítsük ezt a terméket.
 • VIXI törlőkendőt nem ajánlott radiátorra tenni, anélkül is gyorsan megszárad.
 • Vizes használat során kevesebb piszkot és port, szennyeződést képes megtartani. Emiatt használat előtt célszerű jó alaposan kicsavarni.
 • A mikroszálak hatékony működéséhez az kell, hogy ne nyomjuk túl erősen a tisztítandó felülethez.
 • Az első használatok során legyünk türelmesek. A mikroszálak akkor fejtik képesek kifejteni a maximális hatásukat, ha a törlő eltávolította már az összes tisztítószer maradványt.
 • Figyeljünk arra, hogy ne érje közvetlenül hőhatás. Ne tegyük hősugárzó elé, ne ezzel fogjuk meg a meleg edényeket.

 

Figyelem!

Az első használat előtt célszerű langyos, mosószeres vagy mosószappanos vízben átnyomkodni, hogy a felesleges színező anyagot eltávolítsuk. Egyébként 4-5 sűrű vízes alkalmazás után magától megszűnik a törlőkendő színének az eresztése.

Hírlevél
 
 
 
 
Kozmetikumok krónikája
A víz üzenetei