Termékek Menü

Vayne Cosmetics

A hajápolás, illetve a más károsodott fejbőr és haj regenerálódásának segítése az egyik olyan terület, mely a gyógyszeripar, bőrgyógyászat részéről csak korlátozott figyelmet kap, a feladat nagy része, a nem kifejezetten orvosi esetek kezelése a kozmetikai iparra hárul. A kozmetikai ipart uraló nemzetközi nagyvállalatok tömegtermék-stratégiája azonban elsősorban az egészséges fejbőr és haj ápolását célozza, bármilyen marketing kapcsolódjék is hozzá.

A már károsodott fejbőr és haj nem orvosi kezelésére szolgáló, különösen a természetes kozmetikumnak minősülő szerek előállítása kisebb, specializált vállalatok területe – így a Vayne Cosmetics irányvonala -.
  célul tűzte ki önálló hajápoló termékcsalád kifejlesztését, mely magas hozzáadott értéket tartalmaz elsősorban az innováció következményeként, illetve a magas minőségi követelményeknek megfelelő nyersanyagok (gyógynövény-kivonatok, olajok) beépítéséből adódóan, szem előtt tartva ugyanakkor a fogyasztók mindennapi igényeit. A termékek a hosszú távú megelőzést, a már rendezett problémák esetén a fenntartó kezelést szolgálják.

Rendezés:

100%-ban natúr összetevőket tartalmaz, így nem károsítja a hajat.

Teafa olajat és nyírfa kivonatot tartalmaz.

1.899.-Ft

100% natúr összetevőkből

A teafa illóolaj jó hatással van a fejbőrre, szabályozza a faggyútermelést, csökkenti a fejbőr irritációt.

1.899.-Ft

100% natúr összetevők

Teafa olajat és csalán kivonatot tartalmaz.

 

1.899.-Ft
A száraz töredezett haj egyre nagyobb probléma. A hajad ápolatlannak, elhanyagoltnak tűnhet még akkor is ha minden nap mosod. Ha egyre többet mosod, lehet hogy egyre rosszabb lesz, ez okkal okozhat frusztrációt. Ez a helytelen sampon használatától lehet.  A teafaolaj sampon olajokkal és hidratáló glicerinnel van dúsítva, hogy a haj visszanyerje a megfelelő hidratált állapotát. Teafa samponunkat ezért nagy mennyiségű teafa olajjal dúsítjuk! 100% natúr összetevőket tartalmaz, így nem károsítja a hajat. Hagyd fellélegezni a fejbőröd!  Válts Te is natúrra!
1.899.-Ft
Hírlevél
 
 
 
 
Kozmetikumok krónikája
A víz üzenetei