Termékek Menü

A víz üzenete

A víz üzenete

Van-e létjogosultsága annak, hogy óvjuk vizeinket a szennyeződésektől?

Fontos-e egyáltalán, hogy milyen vizet iszunk? Miért kell erre különösebben odafigyelnünk?

Ha ezt a cikket tovább olvasod, egyértelmű válaszokat kapsz.

 Mivel bolygónk 70%-a víz, testünk kb. 70-80 % -a  víz, agyunk 90 %-a víz, látható és érezhető, hogy a víz milyensége nagy hatással van az életünkre. De azt is tudnunk kell, hogy óriási különbségek vannak víz és víz között.

 Dr. Masaru Emoto japán kutató, az alternatív gyógytudományok doktora, vízkristályokkal végzett kísérletei bebizonyították, hogy a víz információval rendelkezik és egyáltalán nem mindegy milyen információhoz juttatjuk vizeinket és ezáltal magunkat is.

„Gyógyító munkám során megtapasztaltam, hogy a víz információval rendelkezik és én ezt láthatóvá akartam tenni. A lefagyasztott víz kristályképét lefényképeztem és különös világ tárult a szemem elé.”

„A természetes, emberi kéz által még nem szennyezett vizek kristályképei, lenyűgözőek.”

„Megnéztem milyen a vezetékes vizek szerkezete. Nos, sajnos sok bennük a klór, ami lehetetlenné teszi a víz kristályos szerkezetének kialakulását. És ez azért baj, mert szervezetünkben az élettani folyamatok, csak rendezett szerkezetű vízben zajlanak. Ha szétesett, kristályszerkezet nélküli víz kerül a szervezetbe, azt előbb át kell alakítani rendezett vízzé és ez jelentős energia veszteséggel jár. „

 Véleménye szerint „a vízkristály a vízben lévő rezgés képe. A rezgés pedig energia, információ, ami ily módon láthatóvá válik.”

 A hangvillákkal végzett kísérlete során bemutatja, ha két hangvilla teljesen azonosra van hangolva elegendő csak az egyiket megütni és a másik átveszi a rezgést, azonban ha egyik hangvilla mindössze két hertzzel alatta vagy fölötte van hangolva mint a másik, a rezgést nem veszi át,  nem „indul be” arra az adott frekvenciára.

„Így működik az információ átadás minden szinten, a sejtektől az univerzumig.”

 

Mindezek a felfedezések miért is fontosak számunkra?

 

Föl kell ismernünk, hogy mivel testünk nagy része víz, a víz pedig információt hordoz, egyáltalán nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, milyen információval tápláljuk és „töltjük fel” magunkat.

Tovább gondolva, ha a víz információ hordozó, mi magunk pedig nagyrészt vizet „tárolunk” az információ pedig egyenlő a rezgéssel, akkor mi magunk is tele vagyunk rezgésekkel.

Tehát amilyen rezgésen rezonálunk, azonos rezgéseket vonzunk be, mivel csak arra tudunk ráhangolódni, amivel azonosulni tudunk.

Ily módon egyáltalán nem mindegy, hogy milyen vizet iszunk, mire hangoljuk magunkat és milyen információt hordozunk.

Tartalomhoz tartozó címkék: * egészséges életmód *
blog comments powered by Disqus
Hírlevél
 
 
 
 
Kozmetikumok krónikája
A víz üzenetei