Termékek Menü

Egészséges életmód cikkek

2017. 02. 03. 15:45:15

Van-e létjogosultsága annak, hogy óvjuk vizeinket a szennyeződésektől?

Fontos-e egyáltalán, hogy milyen vizet iszunk? Miért kell erre különösebben odafigyelnünk?

Ha ezt a cikket tovább olvasod, egyértelmű válaszokat kapsz.

2017. 01. 25. 12:38:44
Környezettudatos szemlélettel az a tudat, hogy vegyszer nélkül takaríthatunk óriási örömöt  jelent. Hiszen minden egyes takarításkor tudatosodhat bennünk, hogy  most sem juttattunk szervezetünkbe, vizeinkbe és a levegőbe egészségre káros anyagokat, nem ürítettünk ki ismét egy műanyag flakont melyben tisztítószer volt, ezzel sem szennyezzük a környezetünket és így  csökkentettük egy ici picit az ökológiai lábnyomot is. Ahhoz, hogy ténylegesen érezhető mértékben csökkentsük mindenkinek környezettudatosan kellene élnie, ám ettől még sajnos messze vagyunk, de apró lépésekkel haladunk előre.
2016. 01. 23. 21:02:00

Milyen fajtái vannak az étrend-kiegészítőknek?Felgyorsult világunkban az  étrend-kiegészítők  szerepe mindinkább megerősödik, hiszen használatukkal könnyedén pótolni tudjuk a szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Összetevőiket általában különféle tápanyagok, gyógynövények és enzimek alkotják, felhasználásuk pedig igen sokrétű lehet. Nézzük is meg ezt bővebben:

 

 

 

2016. 01. 12. 01:07:24
Az elektroszmog káros hatásai
Mi az, ami a szemünkkel nem látható, a fülünkkel nem hallható, és nem szagolható, nem ízlelhető, sőt még nem is érzékelhető, mégis ott van körülöttünk a nap 24 órájában és folyamatosan hatással van ránk? Ez az erő a mágneses és az elektromos sugárzás révén írható le, amit egyszerűen elektroszmognak nevezünk. Hogyan tudjuk kivédeni az egészségünkre káros hatásait? Egyáltalán hol következtethetünk az elektroszmog jelenlétére?
 
 
 
2015. 10. 26. 12:00:40

Koffeinfüggőség? Vajon létezik?Sokunknak a koffeinről a hirtelen bekövetkező éberségi szint megemelkedése és a koncentrációsképesség javulása ugrik be elsőre. Ugyanakkor a koffein függőségről és a káros hatásokról is már sok mindent hallhattunk. Vajon a koffein akadályozza vagy segíti a szervezetünk működését? Milyen élettani hatásai vannak? Mi az a mennyiség, ami még nem okoz problémát nekünk? Hogyan tudjuk a táplálkozásunkkal energetizálni magunkat?

 

 

2015. 08. 25. 19:31:50

LevendulaA Földközi tenger medencéjéből származó levendula, nem csak gyógy-, és fűszernövény, de csodálatos lila és világoskék színének köszönhetően egyre több helyen dísznövényként is használják. Nyugtató illataromájának köszönhetően parfümök, szappanok vagy épp illóolajok elkészítéséhez is megfelelő választás.

  

 

Hírlevél
 
 
 
 
Kozmetikumok krónikája
A víz üzenetei